Stan Godrie blijft als ‘elite zonder contract’ tot einde veldritseizoen - Roompot Charles Cycling Team
Stan Godrie blijft als ‘elite zonder contract’ tot einde veldritseizoen

Veldrijder Stan Godrie (25) zag eind december zijn profcontract bij Crelan – Charles aflopen. Hij zal na Nieuwjaar wel actief blijven bij veldritteam Charles als eliterenner zonder contract en dat tot aan het einde van het lopende veldritseizoen.

“Ik heb heel hard gewerkt om bij de ploeg te kunnen blijven als prof”, vertelt hij na zijn laatste cross voor Crelan – Charles, zondag in Diegem. “Helaas is dat niet gelukt. Ik ben wel blij dat er vanuit de ploeg het geloof is om op deze manier samen het crossseizoen vol te maken. Ik blijf dus tot eind februari. Zo krijg ik nog een heel mooie kans om te bewijzen dat ik toch bij dat stapje hogerop hoor.”

“Ik zal nu dus de laatste maanden van het crossseizoen uitdoen en laten zien dat ik wel thuishoor op het profniveau. Dat ik in de toekomst mijn vak wel weer kan uitvoeren als prof. Nu is het even een stap terug. De ploeg doet wat ze kan, daar ben ik wel blij mee.”

Stan Godrie komt op 1 januari in actie in de GP Sven Nys in Baal, onderdeel van de DVV Verzekeringen Trofee. Ook Maud Kaptheijns, de enige vrouw bij Charles CX Team, verschijnt er aan de start.

Kernwoorden voor Stan Godrie blijft als ‘elite zonder contract’ tot einde veldritseizoen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief