Trainingsstage in Calpe, eerste wedstrijd in Mallorca - Roompot Charles Cycling Team
Trainingsstage in Calpe, eerste wedstrijd in Mallorca

Van 14 tot en met 25 januari verblijven de renners en stafleden van Roompot – Charles Cycling Team in het Spaanse Calpe voor een twaalfdaagse trainingsstage. De selectie zal er de basis leggen voor het nieuwe wegseizoen, dat voor Roompot – Charles van start gaat in Mallorca op 31 januari.

Tijdens het trainingskamp zullen de achttien wegrenners van Roompot – Charles Cycling Team de nodige trainingskilometers kunnen afleggen in de ideale (weers)omstandigheden. Verder zal het wedstrijdprogramma er worden toegelicht door de ploegleiding en zal er uiteraard tijd gemaakt worden voor ontspanning en teambuilding. Tijdens de trainingsstage zullen de renners kennis maken met het nieuwe materiaal: Factor 02-fietskaders; wielen, zadelpen, stuurpen, stuur en stuurlint van Black Inc; CeramicSpeed-onderdelen; Prologo-zadels; SRM-powermeter en controller; Maxxis-tubes; Tacx-bidonhouders en Shimano Ultegra Di2 Disc-groepset.

Een weekje na afloop van het trainingskamp staat de eerste wegwedstrijd van het nieuwe wielerjaar al op het programma: de Challenge Ciclista Mallorca. Die wordt gereden op het Spaanse eiland tussen 31 januari en 3 februari. Nadien neemt Roompot – Charles Cycling Team in Spanje deel aan de Vuelta Ciclista a Murcia (16/2), de Clasica de Almeria (17/2) en  de Ruta del Sol (20-24/2). Eveneens op de planning in februari: de Tour of Oman (16-21/2).

Kernwoorden voor Trainingsstage in Calpe, eerste wedstrijd in Mallorca

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief