Wegrenners voorgesteld in bomvol Rotterdam Ahoy! - Roompot Charles Cycling Team
Wegrenners voorgesteld in bomvol Rotterdam Ahoy!

Vrijdagavond werden in een overladen Ahoy, goed voor bijna 9.000 toeschouwers, onze wegrenners voorgesteld aan het publiek. Ze werden één voor één op de piste geroepen, poseerden voor een groepsfoto en deelden daarna gadgets uit aan het aanwezige publiek. De renners schitterden in de nieuwe teamkleding van 36 Cycling en vrijetijdskleding van The Vandal. Dankzij Luxauto konden we dan weer een prachtige nieuwe teamwagen tentoonstellen voor Ahoy, met daarop al onze partnerlogo’s.

Nog enkele opvallende cijfers: Dankzij onze partner Weststrate konden we 4.000 sjaals uitdelen aan de aanwezigen. Na afloop van het event werden nog eens 5.000 goodiebags uitgedeeld met daarin het nieuwe teammagazine, mogelijk gemaakt door Advice en Veldhuis Media, en producten van onze voedingspartner NatuSport. Het moge duidelijk zijn: qua teampresentatie behoren we zonder twijfel tot de grootsten!

Verder tekenden heel wat partners present in de VIP-box van Roompot-Charles Cycling Team op het middenplein in Ahoy voor een unieke beleving van de Zesdaagse en onze teampresentatie. Ekoï, onze leverancier van helmen en zonnebrillen, was aanwezig en had een productpresentatie voorbereid voor de renners. Voor de teampresentatie was er ook al een bijeenkomst met CSU in Ahoy waar de nieuwe overeenkomst werd ondertekend en gevierd in aanwezigheid van Lars Boom en onze ploegleiders.

Na deze geslaagde presentatie is het nu uitkijken naar de trainingsstage van de wegrenners, van 14 tot 25 januari in het Spaanse Calpe.

Kernwoorden voor Wegrenners voorgesteld in bomvol Rotterdam Ahoy!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief