Luxauto voorziet ons team van een gloednieuw wagenpark in 2019! Het verhuurbedrijf van personenwagens en bestelwagens beschikt over 17 filialen in België en was de voorbije twee seizoenen al partner van Veranda’s Willems – Crelan. 

Voor jaargang 2019 leverde Luxauto nieuwe Mercedes-personenwagens van het type C-Klasse Break en A-Klasse. De ploegleiders, verzorgers en mecaniciens van Roompot – Charles Cycling Team zullen zo zorgeloos de baan op kunnen om hun werk te doen dit wielerjaar.

Nicolas De Smet, General Manager van Luxauto: “Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren zijn wij verheugd dat we opnieuw wagenpartner zijn van het team. Wij stellen met veel plezier deze wagens ter beschikking en kijken uit naar een succesvol 2019.”

Het management van Roompot – Charles Cycling team wenst Luxauto en General Manager Nicolas De Smet te danken voor hun gewaardeerde steun aan het team. Meer weten over deze partner? Neem snel een kijkje op de website van Luxauto: https://www.luxauto.be/nl

Kernwoorden voor Luxauto wagenpartner van Roompot – Charles in 2019

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief