Roompot – Charles Cycling Team is trots om Factor, Black Inc., CeramicSpeed en SRM aan te kondigen als technische partners voor jaargang 2019! In tegenstelling tot bij traditionele sponsorovereenkomsten, zal Roompot – Charles op regelmatige basis samenwerken met de ingenieurs van deze partners, met als doel het maximaal mogelijke prestatievermogen uit het materiaal te halen. Bovendien zullen onze renners actief worden betrokken bij de productontwikkeling van Factor en de overige technische partners. Doel? Professionele feedback leveren om zo de performantie van alle producten en materialen te helpen stijgen. 

Roompot – Charles Cycling Team zal in 2019 rijden met de O2 Disc-kaders van Factor in opvallend en stijlvol oranje. De fietsen zijn stuk voor stuk uitgerust met wielen, een zadel- en stuurpen en stuur van Black Inc, een powermeter en carbon crank van SRM, kwaliteitsvolle lagers en het geprezen oversized pulley wheel system van CeramicSpeed, een zadel van Prologo, tubes van Maxxis en pedalen van Look Cycle. Op alle fietsen is bovendien de elektronische Shimano Ultegra Di2 Disc-groep gemonteerd.

Na de eerste ervaringen met het trainingsmateriaal, tijdens de traininsstage in Calpe, zijn de renners alvast laaiend enthousiast over hun fietsen en bijhorende materialen. We kijken er alvast naar uit om de Factor 02 en onze overige technische partners te tonen tijdens het klassieke voorjaar!

Kernwoorden voor Onze technische partners voor 2019: Factor, Black Inc, CeramicSpeed en SRM

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief