We rijden Parijs-Roubaix! - Roompot Charles Cycling Team
We rijden Parijs-Roubaix!

Fantastisch nieuws: Roompot – Charles Cycling Team rijdt dit jaar Parijs – Roubaix! Ons team kreeg een wildcard van organisator A.S.O., het bedrijf dat deze legendarische ‘helleklassieker’ organiseert. Op zondag 14 april 2019 zullen we dus te zien zijn in de Hel van het Noorden. Zet de datum alvast in uw agenda!

Parijs-Roubaix zal voor de renners die vorig jaar deel uitmaakten van Veranda’s Willems – Crelan, maar bij uitbreiding ook voor de hele wielerwereld, altijd geassocieerd worden met het tragische overlijden van Michael Goolaerts tijdens de editie van 2018. Wij zullen Parijs-Roubaix dan ook rijden ter nagedachtenis van Goolie. #All4Goolie

Kernwoorden voor We rijden Parijs-Roubaix!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief