Nieuwe videoreeks [Q&A]: aflevering 1 (video) - Roompot Charles Cycling Team
Nieuwe videoreeks [Q&A]: aflevering 1 (video)

In [Q&A] leer je de renners van Roompot – Charles Cycling Team beter kennen aan de hand van een reeks triviale en ernstige vragen. Elke week wordt één vraag voorgelegd aan de renners en gepubliceerd in een compilatiefilmpje, telkens op woensdag. We hebben onze achttien renners veertien vragen gesteld. De reeks loopt dus over veertien weken, tot en met woensdag 8 mei.

In deze eerste aflevering beantwoorden de renners de vraag ‘waar denk je aan bij het woord ‘Nederland?’ Volgende week krijg je de antwoorden op dezelfde vraag, maar dan over België. We zijn dan ook een gezonde mix van Nederlanders en Belgen! Benieuwd wat ze te zeggen hadden? Bekijk snel onderstaande video!

Waar kan je de afleveringen bekijken? Op onze sociale mediakanalen én op de videopagina op onze website.

Kernwoorden voor Nieuwe videoreeks [Q&A]: aflevering 1 (video)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief