Jean-Paul van Poppel na Tour of Oman: “Lichtpuntjes gezien” - Roompot Charles Cycling Team
Jean-Paul van Poppel na Tour of Oman: “Lichtpuntjes gezien”

De Tour of Oman 2019 zit erop. In de slotetappe werd Jesper Asselman twaalfde, Arjen Livyns vijftiende. Ploegleider Jean-Paul van Poppel blikt terug: “Het is een moeilijke ronde geweest voor ons, maar ik zie ook lichtpuntjes.”

De zesde en laatste rit in Oman was een relatief vlakke rit met enkele hindernissen onderweg en een vrij lastige finale voor de laatste strook. In de uitslag vinden we na Jesper Asselman (12e) en Arjen Livyns (15e) zo het trio Lammertink – Steels – van Poppel terug op plaatsen 21 tot 23. Ook Pieter Weening eindigde nog in dezelfde tijd. Huub Duyn was woensdag al niet meer van start gegaan wegens ziekte.

Roompot – Charles Cycling Team verlaat het Midden-Oosten dus met enkele ereplaatsen en een paar lange vluchten, van Arjen Livyns en Stijn Steels. Jean-Paul van Poppel erkent dat het een lastige week was voor zijn team, maar wil ook positieve zaken onthouden: “We hebben ons een paar keer kunnen tonen in de ontsnapping. Dat zijn lichtpuntjes.”

 

Kernwoorden voor Jean-Paul van Poppel na Tour of Oman: “Lichtpuntjes gezien”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief