Boy van Poppel na de Omloop Het Nieuwsblad: “Niet gedacht dat ik al zover kon staan” (video) - Roompot Charles Cycling Team
Boy van Poppel na de Omloop Het Nieuwsblad: “Niet gedacht dat ik al zover kon staan” (video)

Boy van Poppel is 46e geworden in de Omloop Het Nieuwsblad. Onderweg liet hij zich zien in de tegenaanval. “Voor de eerste grote klassieker is het best goed gegaan. Ik had niet gedacht dat ik al zover kon staan na mijn sleutelbeenbreuk van twee maanden geleden”, reageert hij tevreden.

Bij de tweede passage over de kasseien van de Haaghoek, schoof Boy van Poppel mee in een mooi groepje in de achtervolging op een leidersgroepje van vier. In de achtervolgende groep van twintig renners ook heel wat favorieten, maar 63 km voor de meet werden zij weer gegrepen door het jagende peloton.

Van Poppel zou uiteindelijk in het peloton finishen op plaats 46. Hij blikt voor de camera van ROCtv al bij al tevreden terug op zijn wedstrijd. Bekijk hieronder zijn volledige reactie.

Kernwoorden voor Boy van Poppel na de Omloop Het Nieuwsblad: “Niet gedacht dat ik al zover kon staan” (video)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief