Knappe collectieve prestatie van Roompot – Charles Cycling Team in Le Samyn dinsdag. Team ROC eindigde met drie renners in de top tien: Lars werd vierde, Elmar achtste en Jesper negende. Uiteraard was er dan ook tevredenheid bij ploegleider Michael Boogerd. Al had die ook graag prijs gereden: “Jammer dat we net naast het podium staan.”

Roompot – Charles heeft zich laten zien in de Waalse kasseiklassieker Le Samyn, dat is het minste wat je kan zeggen. Toen het peloton uiteen spatte, waren we nog met meerdere pionnen vooraan in de koers vertegenwoordigd. In de plaatselijke rondes rond Dour toonden zij ook nog eens hun aanvalsdrift.

De ultieme bekroning volgde jammer genoeg niet, Lars Boom viel met zijn vierde plaats net naast het podium, maar een puike prestatie was het zeker! Bekijk hieronder de uitgebreide reactie van ploegleider Michael Boogerd.

 

Kernwoorden voor Sterke teamprestatie in Le Samyn: “We hebben het netjes gedaan” (video)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief