Pech voor thuisrijder Elmar Reinders in Ronde van Drenthe - Roompot Charles Cycling Team
Pech voor thuisrijder Elmar Reinders in Ronde van Drenthe

Elmar Reinders had zijn zinnen gezet op de Ronde van Drenthe. De thuisrijder heeft de goede vorm te pakken, maar kreeg tijdens de wedstrijd af te rekenen met heel wat pech. Hij werd uiteindelijk nog knap veertiende.

Na een valpartij vroeg in de wedstrijd knokte Elmar Reinders zich weer naar voor in de wedstrijd, maar door een lekke band op een cruciaal moment – juist voor de laatste beklimming van de VAM-berg – werd hij weggeslagen uit de kopgroep. Ook Jesper Asselman kreeg af te rekenen met mechanische pech op een cruciaal moment in de wedstrijd. Beiden hadden kort daarvoor mee een schifting doorgevoerd en zaten goed mee vooraan.

Neoprof Justin Timmermans, eveneens inwoner van Drenthe, wilde eveneens zijn kunnen tonen in eigen streek. Hij had lange tijd zicht op een plek in de top twintig en finishte uiteindelijk op de 31ste plaats. Sterk werk van de jongeling!

ROCtv zette zich zondag in het spoor van de vaders van Elmar en Justin. Bekijk de korte videoreportage via deze link.

 

Kernwoorden voor Pech voor thuisrijder Elmar Reinders in Ronde van Drenthe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief