Van Poppel knap vierde in Nokere Koerse: “Het team reed supersterk!” (video) - Roompot Charles Cycling Team
Van Poppel knap vierde in Nokere Koerse: “Het team reed supersterk!” (video)

Boy van Poppel heeft een prima resultaat geboekt voor Roompot – Charles Cycling Team in Nokere Koerse. Hij sprintte naar een vierde plaats op de Nokereberg! “Het team reed supersterk. We zaten overal waar we moesten zijn in de finale”, zwaaide hij met lof voor zijn teammaats na de wedstrijd.

Vijf renners gingen ervandoor op de Tiegemberg en zouden weg blijven tot in de laatste plaatselijke ronde. Daarna regende het aanvalspogingen, onder meer Lars Boom ontbond z’n duivels op de kasseien. Het tempo lag echter zo hoog, een sprint was onafwendbaar.

De sprint op de kasseien van de Nokereberg werd ontsierd door een valpartij. Boy van Poppel zat er juist voor en kwam boven in vierde positie. Een knap resultaat, zeker gezien het sterke deelnemersveld in Nokere! Arjen Livyns kon de val net ontwijken en finishte op een 17e plaats. Mathias De Witte werd 27e.

 

Kernwoorden voor Van Poppel knap vierde in Nokere Koerse: “Het team reed supersterk!” (video)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief