De Ronde van Vlaanderen is in België wat de Amstel Gold Race is in Nederland en andersom: een wielerfeest voor jong en oud! Voor beide wedstrijden hebben wij alvast iets leuks in petto voor onze jongste fans: een gratis knuffel van Koos Konijn in wieleroutfit! Het enige wat je moet doen is de kleurplaat van Koos Konijn inkleuren! 

Wedstrijdinstructies

  1. Download de kleurplaat via onderstaande link.
  2. Kleur de kleurplaat in.
  3. Laat je papa/mama zijn/haar contactgegevens invullen op de voorziene strook.
  4. Lever de kleurplaat in aan Koos en zijn helpers voor de start van de Ronde van Vlaanderen (7/4) of Amstel Gold Race (21/4).
  5. In ruil voor je kleurplaat ontvang je een gratis Koos Konijn-knuffel in onze wieleroutfit!

Belangrijk: Er wordt slechts één knuffel meegegeven per persoon in ruil voor een ingevulde kleurplaat. Knuffels worden niet meegegeven zonder ingeleverde kleurplaat of bij kleurplaten waarbij de gegevens niet zijn ingevuld. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

De knuffels van Koos Konijn in onze wielertenue zijn unieke verzamelstukken! Bovendien zitten ze in een speciale verpakking waarvan een leuke kijkdoos gemaakt kan worden.

 

Download hier de kleurplaat van Koos Konijn

 

Maak kans op een fanpakket en Roompot-reischeque t.w.v. €450!

Er is nog meer! Zowel na de Ronde van Vlaanderen als na de Amstel Gold Race wordt uit de verzamelde kleurplaten willekeurig één inzending uitgeloot als winnaar van een Roompot – Charles fanpakket, met o.a. een reischeque van Roompot Vakanties t.w.v. €450! De winnaars van het fanpakket en de reischeque worden bekend gemaakt daags na de wedstrijden op onze Facebookpagina.

Hier kan je ons & Koos Konijn terugvinden

Ronde van Vlaanderen: zondag 7 april

  • Fanzone Groenplaats, Antwerpen.
  • 10.00 – 12.00 u.

Amstel Gold Race: zondag 21 april

  • Markt, Maastricht. Bij de teambus!
  • 10.00 – 12.00 u.

 


 

Kernwoorden voor Tekenactie: Kleur Koos Konijn in en ontvang een knuffel in wieleroutfit!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief