Erik Breukink na Ronde van Catalonië: “De mannen hebben flink afgezien” - Roompot Charles Cycling Team
Erik Breukink na Ronde van Catalonië: “De mannen hebben flink afgezien”

De Ronde van Catalonië kwam zondag ten einde met een slotetappe rond Barcelona. Roompot – Charles Cycling Team toonde zich andermaal in de vlucht, dit keer met Nick van der Lijke. Maurits Lammertink kwam ten slotte als twintigste over de meet. Ploegleider Erik Breukink blikt terug.

“Elke renner behalve Mathias heeft een keer mee in de ontspanning gezeten”, vertelt Erik Breukink. “Pieter heeft een keer tot ver in de finale voorop gereden. De etappes hier werden behoorlijk gecontroleerd door de klassementsploegen of voor de sprint.”

“Tegen de beste renners van de wereld bergop kunnen we natuurlijk niets beginnen. De mannen hebben flink afgezien en ik ga ervan uit dat ze na wat rust daar de komende periode profijt van gaan hebben”, aldus Breukink. 

 

Kernwoorden voor Erik Breukink na Ronde van Catalonië: “De mannen hebben flink afgezien”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief