Niets dan blije fans na geslaagde toertocht in Zeeland! - Roompot Charles Cycling Team
Niets dan blije fans na geslaagde toertocht in Zeeland!

Honderden fans en sportievelingen zakten zaterdag af naar het Roompot Beach Resort voor de toertocht van Roompot – Charles Cycling Team. Een geslaagd initiatief, waar de wielerfan centraal stond. Samen met onze renners en ploegleiders legden de deelnemers een tocht af van 45, 100 of 130 km om daarna gezellig na te kaarten in het fandorp, in het bijzijn van de renners en aanwezige partners.

Toen de eerste deelnemers toekwamen, regende het in Kamperland. Jammer, maar gelukkig beterde het weer al in de loop van de voormiddag. Iedereen kreeg bij aankomst een startpakket overhandigd van de ploegleiders, inclusief gratis teamshirt en een bidon en energiereep van NatuSport. De meesten begonnen aan hun toertocht in het spoor van een van de renners of ploegleiders. De afstanden 100 en 130 km konden overigens op het meeste belangstelling rekenen.

Onderweg werd veelvuldig gebruik gemaakt van de bevoorradingszones. Toch welkom zo’n drankje en stukje taart tijdens zo’n lange tocht! In de loop van de namiddag stroomden de deelnemers weer het fandorp binnen en kregen zij nog een leuk aandenken mee naar huis (een speciaal tasje met heel wat goodies en een gloednieuw teammagazine). Heel wat aanwezigen kozen ervoor om nog even te blijven en gezellig na te praten bij een pilsje in het fandorp of een bezoekje te brengen aan de aanwezige partnerstands.

Naast de talrijke opkomst doen de haast unaniem positieve reacties nog het meeste plezier. Deelnemers spraken van een ‘geweldige dag’ en een ‘mooie, goed georganiseerde tocht’. En daar was het ons om te doen: samen genieten van een gezellige wielerdag!

 

  • Klik HIER om meer foto’s te bekijken op onze Facebook-pagina.
  • Klik HIER voor het artikel van PZC.

 

Kernwoorden voor Niets dan blije fans na geslaagde toertocht in Zeeland!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief