Roompot – Charles Cycling Team zit dit jaar in de razend populaire wielergame Pro Cycling Manager. Dat moet gevierd worden! Tijdens de Ronde van Frankrijk maak jij drie weken lang kans op een exemplaar van het gloednieuwe Pro Cycling Manager 2019!

Op onze officiële Facebook-pagina zullen wij drie weken lang, tijdens elke etappe van de Tour de France, een wedstrijdvraag lanceren waarbij je kans maakt op een gratis Steam-downloadcode voor de nieuwste telg in de immens populaire Pro Cycling Manager-reeks, versie 2019! Steam is het online platform waarop dit spel gedownload kan worden, vooralsnog enkel op pc.

Deelnemen kan heel eenvoudig door op Facebook te reageren op onze wedstrijdvraag. Lukt het niet meteen? Blijf gerust proberen, want we schenken zo liefst 21 downloadcodes weg! Daarnaast kan je ook drie keer een leuke teamprijs winnen, op vrijdag 5 juli, de dag voor Le Grand Départ, en op beide rustdagen. Goed voor in totaal 24 prijzen en 24 winnaars!

Houd de komende weken dus zeker onze Facebook-pagina in de gaten want tussen 5 en 28 juli zetten we dagelijks een nieuwe prijsvraag online. De winnaar wordt de volgende dag bekend gemaakt (en gecontacteerd) samen met de lancering van de nieuwe prijsvraag. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met de Algemene voorwaarden (zie onderaan).

 

Algemene voorwaarden ‘Pro Cycling Manager 2019 Contest’
  • Door uw deelname erkent u dat u deze Algemene Voorwaarden hebt gelezen en dat u ermee akkoord gaat gebonden te zijn door de Algemene Voorwaarden en de beslissingen van Roompot-Charles Cycling Team (de Organisator), en dat u aan alle eisen voldoet.
  • Toelatingsvoorwaarden: Om aan de wedstrijd deel te nemen moet u Roompot-Charles Cycling Team volgen op Facebook. Er zijn verder geen restricties qua woonplaats of leeftijd aan verbonden.
  • Wedstrijddata: De wedstrijd loopt van 5 juli 2019 tot en met 28 juli 2019. Elke individuele wedstrijdvraag loopt af op om 23:59 CEST op de dag van het lanceren van de vraag/opdracht… Dat wil dus zeggen dat deelnemers de vragen telkens dienen te beantwoorden voor middernacht om kans te maken op een prijs.
  • Prijsinformatie: Tijdens elke etappe van de Tour de France 2019 is er één Steam-downloadcode voor Pro Cycling Manager 2019 te winnen. Daarnaast voorzien we zelf drie willekeurige prijzen: op 5 juli, de dag voor de start van de Tour de France, en op beide rustdagen. De prijzen zullen, indien van toepassing, verzonden worden na afloop van de Contest, i.e. na 28 juli 2019.
  • Winnaars: De winnaars van de wedstrijdvragen worden telkens de volgende dag bekend gemaakt, samen met de lancering van de nieuwe prijsvraag (behalve op de slotdag van de Contest). Wanneer er meerdere juiste antwoorden zijn gegeven, wordt diegene die het snelste reageerde  als winnaar aangeduid. Dat is echter niet het geval wanneer dat in de vraagstelling anders wordt aangegeven (bijvoorbeeld bij opzoekingsvragen, waar de winnaar uitgeloot wordt).
  • Aansprakelijkheid: De Organisator is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de prijs tijdens de levering ervan aan de winnaar.
  • Dataprivacy: Door aan de wedstrijd deel te nemen, aanvaardt u dat eventuele persoonlijke gegevens door de Organisator kunnen worden gebruikt voor doeleinden die verband houden met het goede verloop van de wedstrijd en het leveren van daaraan verbonden prijzen. De Organisator houdt na afloop van de Contest  deze persoonsgegevens niet bij en zal deze niet gebruiken voor andere, toekomstige communicatiedoeleinden, Verder stemt u ermee in dat uw persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen aan geselecteerde derden met als enig doel het houden van de wedstrijd en het eventueel verzenden van prijzen.
  • Toepasselijk recht: Deze Algemene Voorwaarden worden in alle opzichten beheerst en geïnterpreteerd in overeenstemming met het materiële recht van Nederland, zonder rekening te houden met de principes van conflicterende wetgeving. Eventuele conflicten die uit deze Algemene Voorwaarden voortvloeien, zullen worden afgehandeld in de bevoegde rechtbanken.
  • Deze Algemene Voorwaarden kunnen naar keuze van de Organisator op elk moment worden gewijzigd of aangepast.
  • De volledige naam en het adres van de Organisator is: Stichting Orange Cycling (Westbaan 286, 2841 MC Moordrecht, Nederland)

 

Kernwoorden voor Maak drie weken lang kans op wielergame Pro Cyling Manager 2019!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief