Blessure voor Mathias De Witte - Roompot Charles Cycling Team
Blessure voor Mathias De Witte

Stevige opdoffer voor Mathias De Witte! Hij kwam zaterdag in de Adriatica Ionica Race ten val in een afdaling en raakte daarbij de vangrail met zijn enkel. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Gorizia en meteen geopereerd. Zijn linkerenkel en zijn neus zijn gebroken.

Mathias dient een week in Italië te blijven vanwege infectiegevaar. Later volgt dan nog een tweede operatie in België. Intussen zijn zijn ouders ter plaatse om hem te steunen. Wij wensen hem alvast een spoedige revalidatie toe.

Ook Justin Timmermans heeft een blessure opgelopen. In de openingsetappe van de Tour de Wallonie kwam hij tot tweemaal toe ten val, waarna hij noodgedwongen moest opgeven. Justin liep een tussenribspierscheur op en kwam er verder vanaf met kneuzingen.

 

 

 

Kernwoorden voor Blessure voor Mathias De Witte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief