Lars Boom duikt weer het veld in - Roompot Charles Cycling Team
Lars Boom duikt weer het veld in

Lars Boom duikt weldra weer het veld in. Hij zal dit winterseizoen enkele crossen rijden in het tenue van Charles. Er staan voorlopig vijf crossen op zijn programma in oktober. Wellicht komen er daar nog enkele in december bij. Boom werd afgelopen weekend ook tweede op het NK MTB Marathon. 

Lars Boom heeft zijn wegfiets op stal gezet en ingeruild voor een crossfiets. Zijn wegseizoen sloot hij vorige week af na de Omloop van het Houtland in Lichtervelde, waar Jan-Willem van Schip knap vierde werd. Boom reed afgelopen weekend het Nederlands Kampioenschap MTB Marathon in Eijsden. Na 110 km kwam hij als tweede over de meet, goed voor zilver.

De komende weken staan er al vijf veldritten op het programma van de Noord-Brabander. Allicht komen daar nog enkele crossen bij in de maand december. Op zaterdag 5 oktober zal Boom voor het eerst dit veldritseizoen te bewonderen zijn in de outfit van Charles, in de Ethias Cross van Meulebeke. Ook deelnames aan de crossen van Kruibeke (12 oktober), Gieten (13 oktober), Ardooie (17 oktober) en Woerden (22 oktober) liggen al vast.

 

Kernwoorden voor Lars Boom duikt weer het veld in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief