Riesebeek vierde in Memorial Van Steenbergen en eindstand Bingoal Cycling Cup - Roompot Charles Cycling Team
Riesebeek vierde in Memorial Van Steenbergen en eindstand Bingoal Cycling Cup

Oscar Riesebeek is zondag vierde geworden in de Memorial Rik Van Steenbergen, de slotwedstrijd van de Bingoal Cycling Cup. Riesebeek is eveneens vierde in het eindklassement van dit regelmatigheidscriterium. 

Al vroeg in de wedstrijd scheurde zich een groepje van dertien renners af van het peloton, waaronder ook Oscar Riesebeek. Achter hen verbrokkelde het peloton. De dertien bouwden een voorsprong uit van enkele minuten, een voorsprong die de achtervolgende groepen niet meer zouden dichtrijden.

Het leidersgroepje werd gaandeweg uitgedund tot uiteindelijk vier renners, met nog steeds Riesebeek. Dat mag opmerkelijk genoemd worden, aangezien de man uit Tiel af te rekenen kreeg met een lekke band en van fiets moest wisselen. In de slotkilometer kwam hij daardoor net wat tekort om een podiumplaats te bemachtigen. Toch een sterke prestatie van Riesebeek, die eveneens vierde werd in de eindstand van de Bingoal Cycling Cup dankzij zijn prima prestaties in dit regelmatigheidscriterium.

Stijn Steels sprintte overigens nog naar een zesde plaats, Huub Duyn werd elfde. Michael Van Staeyen vinden we ook terug in de eindstand van de Bingoal Cycling Cup, ook gekend als de Beker van België. Hij staat er op een zesde plaats. Het eindklassement van de #BCC19 kan je op deze pagina terugvinden.

 

Kernwoorden voor Riesebeek vierde in Memorial Van Steenbergen en eindstand Bingoal Cycling Cup

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief