Toertocht

Op zaterdag 25 mei organiseert Roompot – Charles Cycling Team een unieke wielerdag aan het Roompot Beach Resort in Kamperland. Wij nodigen je uit voor een mooie tocht door prachtig Zeeland in het bijzijn van onze renners en ploegleiders.

Bovendien bieden we je samen met onze deelnemende partners een uitgebreid deelnemerspakket, inclusief officieel teamshirt! Na afloop van de toertocht kan je lekker nagenieten in ons fandorp en live op groot scherm de bergetappe naar Courmayeur in de Giro d’Italia bekijken.

Het mooie is: jij kan gratis deelnemen! Het enige wat je moet doen is de websites en social mediakanalen van onze partners goed in de gaten houden. Reageer op één van de vele acties via Facebook, Instagram of Twitter en maak kans op een van de vele unieke partnercodes waarmee jij meefietst zonder te betalen! Probeer het maar eens via één van onderstaande links.

Na het invullen van je gegevens op de speciale inschrijvingswebsite (let op: werkt niet op Safari!) kan je op de tweede pagina je ontvangen partnercode invullen. Vervolgens, na de voltooiing van je inschrijving, ontvang je automatisch alle informatie over het programma, de locatie, de parkeermogelijkheden en de routes van de toertocht. De meest actuele informatie zal ook steeds verschijnen op deze pagina.

We richten ons op 2.000 deelnemers. Elke deelnemer zou gratis moeten kunnen inschrijven via de deelnemende partners en hun respectievelijke acties. Heb jij geen code weten te bemachtigen via één van deze acties of doe je dit liever niet, maar wil je deze bijzondere wielerdag niet missen? Je kan je ook aanmelden voor €25 per persoon. Uiteraard is die inschrijving dan ook inclusief teamshirt en deelnemerspakket.

 

SCHRIJF HIER IN!
(let op: werkt niet op browser ‘Safari)

 

Dagprogramma

  • 08.30 u: Opening Roompot – Charles fandorp (Mariapolderseweg, Kamperland)
  • 08.45 u: Ophalen shirts, startborden, bidons en bevoorrading voor onderweg
  • 09.30 u: Officiële start 100 km en 130 km (ROC-renners vertrekken per 10 minuten)
  • 10.00 u: Officiële start 45 km
  • 11.30 u: Laatste startmogelijkheid
  • 14.00 u: Etappe 14 Giro d’Italia (Saint Vincent – Courmayeur, 131 km) live op groot scherm
  • 17.00 u: Laatste finishmogelijkheid
  • 18.00 u: Sluiting Roompot – Charles fandorp

 

Locatie & parkeren

De toertocht heeft start- en aankomstplaats aan het Roompot – Charles fandorp, dat staat opgesteld aan het Roompot Beach Resort in Kamperland, Zeeland. Parkeren kan in de onmiddellijke omgeving van het Beach Resort op de daarvoor voorziene zones.

Adres: Sophiaweg, 4493 PH Kamperland, Nederland

 

Routes

Elke deelnemer kan kiezen tussen drie afstanden. Meer informatie over deze routes, die mede mogelijk worden gemaakt door onze partners Fietsenwinkel.nl, Roompot Vakanties en ZLM verzekeringen, vind je via de links (klik op de afstanden).

 

 

Algemene voorwaarden & privacyverklaring

Klik hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief